Услуги

Галерия

ТЕЛЕКОМП ТЕЛЕКОМП ТЕЛЕКОМП ТЕЛЕКОМП ТЕЛЕКОМП

Виж на картатаСподели във Facebook

ТЕЛЕКОМП

София
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: ТЕЛЕКОМП
Адрес: София, София
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://telecompbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Компютърни мрежи
Дейност:

Интернет доставчик, изграждане и поддържане на компютърни мрежи

Ключови думи: интернет, интернет доставчик, информационни технологии, компютърни мрежи, софтуер

За нас

Фирма ТЕЛЕКОМП ЕООД Ви предлага комплексно обслужване в областта на информационните технологии. Имаме възможност да доставим интернет през собствена оптична мрежа, да изградим и/или поддържаме вашата вътрешна мрежа, да поддържаме вашите компютри, периферия и софтуер в изправно състояние и да превърнем достъпа до всичките ви технически ср
ТЕЛЕКОМП
едства в удоволствие. С наша помощ, ще можете да се концентрирате върху своята работа или забавление, а компютрите ще бъдат само ваши верни помощници.

До сега имаме изградена собствена мрежа в кварталите Симеоново, Драгалевци, Хладилника, Лозенец, Южен парк, центъра около Витошка и Раковски, Борово, Бъкстон, Бояна . Техническите сред
ТЕЛЕКОМП
ства и технологии, които използваме не са съвършени, но са едни от най-добрите. По важното от това е, че се отнасяме отговорно към проблемите, които могат да възникнат и своевременно намираме решение.

Достъпът до интернет, който ви осигуряваме върши работа без да се обременявате с цифри за недоказуеми скорости, обеми, трафици и др.
 
Открийте ни в Google+